Onze diensten

Dakontmossing

Wij ontmossen uw dak op een professionele manier. Wij gebruiken hiervoor een stoommachine onder lage druk zodat uw dakpannen niet beschadigd kunnen worden tijdens de werken. Na het ontmossen brengen wij een beschermlaag aan zodat het mos niet meer kan terugkeren. Indien u dit wenst kunnen wij ook nog een voorbehandeling met mosdodendproduct aanbrengen. 

Inclusief: het reinigen van uw dakgoten, zonnepanelen, veluxraam, afdak/veranda en rondom uw eigendom 

Let op: indien er geen onderdak aanwezig is kunnen wij de dakontmossing niet uitvoeren. De kans op waterindringing in uw woning is 99%

 

Coating

Hebt u graag een andere kleur op uw dak of wilt u uw pannen of leien extra beschermen? Dan kan u kiezen uit diverse kleuren naar keuze. U kan ook kiezen voor een transparante coating, dan behoudt u de originele kleur van uw pannen. Wij werken voor het aanbrengen van de coating met een professioneel verfmachine. De coating wordt in 2 lagen op uw dak aangebracht. Voordat wij beginnen met de coating plakken we alle veluxen en zonnepanelen af met plastic. 
 

Gevelreiniging

Wij reinigen uw gevel met stoom onder lage druk. Bij heel sterke vervuiling plaatsen wij eerst een product zodat uw gevel optimaal gereinigd kan worden. U kan daarna ook kiezen voor hydrofuge. 

Hydrofuge

Hydrofuge is een waterafstotend product dat uw gevel optimaal beschermd tegen indringend vocht en gaat ook vervuiling tegen. Na de reiniging worden al uw vensters en vensterbanken afgeplakt en beschermd en rondom de woning worden zeilen gelegd voor uw eigendom optimaal te beschermen. Hydrofuge wordt handmatig aangebracht met de rol of borstel. 
 

Reinigen van opritten en terassen 

U kunt ook uw oprit of terras rond uw woning laten reinigen door ons. Hiervoor gebruiken wij ook onze stoommachine onder lage druk om uw klinkers/tegels niet te beschadigen. Na de reiniging brengen we ook een beschermlaag aan om het mos te voorkomen. 

Herstellingen of vervangingen 

Bij het ontmossen van uw dak worden alle pannen die stuk zijn of gebarsten,vervangen (dit is inclusief in de prijs inbegrepen). Hebt u herstellingswerken zoals uw schoorsteen hervoegen, dakgoot repareren, ... dan kan u ook uiteraard bij ons terecht. 

Indien er bij het reinigen van uw gevel voegen loskomen, kunnen wij deze ook opnieuw herstellen. 

Ook terrassen of opritten kunnen wij hervoegen. Eveneens kunnen wij uw oprit ook voorzien van wit zand.